Benieuwd wat Praktijk Ferweda nog meer te bieden heeft? Op deze pagina vind je informatie over nieuwe trainingen of eenmalige activiteiten.

KOFFIE MORNING IN PRAKTIJK FERWEDA!

 

Wil jij kennismaken met Praktijk Ferweda, genieten van koffie en iets lekkers én een goed doel steunen? Kom dan naar de Koffie Morning!
De Koffie Morning is een initiatief van Stichting Opkikker. Stichting Opkikker zet zich in om gezinnen met een langdurig ziek kind een onvergetelijke Opkikkerdag aan te bieden. Particulieren en bedrijven kunnen een Koffie Morning organiseren, waarbij zij hun gasten trakteren op koffie en iets lekkers. Gasten kunnen een tijdens de Koffie Morning een donatie doen aan Stichting De Opkikker.

Datum: woensdag 17 oktober
Tijd: 10.30 tot 12 uur

 

 

 

Ook huiswerk maken is samenspel….

 

Praktijk Ferweda doet mee aan de ‘Week van de Opvoeding’! Deze wordt dit jaar gehouden van 1 t/m 7 oktober. Het thema is ‘Opvoeden is Samenspel’.
Ook huiswerk maken is samenspel. Daarom in deze themaweek de workshop ‘Het obstakel dat huiswerk heet’.

Hoeveel eigen verantwoordelijkheid geef jij jouw tiener als het gaat om huiswerk maken? Welke afspraken kun je maken met je tiener, en wat doe je als hij/zij zich er niet aan houdt? Als je je tiener mag helpen met huiswerk, hoe doe je dat dan het meest efficiënt en effectief?

Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens deze interactieve workshop!
Enkele onderwerpen die aan bod komen:

  • Intrinsieke vs extrinsieke motivatie
  • Statische vs groeimindset
  • Waar kun je als ouder invloed op uitoefenen?
  • Samenvatten, een vak apart
  • Overhoren, do’s en dont’s

Datum: vrijdag 5 oktober 2018 van 09.30 tot 11.30

Locatie: Praktijk Ferweda

Kosten: €20,- per persoon of €35,- per stel.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This