Lees hier hoe Praktijk Ferweda invulling geeft aan maatregelen met betrekking tot het Coronavirus. 

Online waar het kan, live waar nodig

“Houd afstand, blijf thuis” is nog steeds het devies. Praktijk Ferweda beperkt face-to-face contact dan ook zoveel mogelijk. Maar gelukkig kan er ook veel digitaal of telefonisch!

  • De trainingen ‘Snel leren = leuk leren’ en ‘Snellezen en Mindmappen voor volwassenen’ kunnen online gevolgd worden, individueel of in een kleine groep. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Microsoft Teams. 

 

  • Ook voor intakegesprekken wordt gebruik gemaakt van videobellen via Microsoft Teams.  Zo kunnen we elkaar toch alvast zien…!

 

  • Juist in deze tijd kan het fijn zijn om even te sparren over jouw tiener of mentorleerling. Je kunt hiervoor nu gratis een belafspraak van maximaal 30 minuten plannen. Stuur een mailtje met momenten waarop jij gebeld kunt worden naar info@praktijkferweda.nl

 

 

Dyslexie-onderzoek of onderzoek naar leercapaciteiten

 

In deze periode komen normaalgesproken vaak leerlingen naar de praktijk die volgend jaar starten in de brugklas of met een nieuwe opleiding, en die graag willen weten of ze dyslexie hebben, of die meer zicht willen hebben op hun leercapaciteiten.
Voor deze clienten biedt Praktijk Ferweda onderzoeksmogelijkheden. Dit gebeurt zoveel mogelijk online, maar voor tests waarbij dit niet kan wordt een onderzoeksmoment in de praktijk gepland. 

Hierbij gelden de volgende afspraken:

  • In de praktijkruimte is het mogelijk om anderhalve meter afstand van elkaar te houden: We kunnen zo aan de tafel gaan zitten dat we elkaar goed kunnen zien maar niet hoeven aanraken
  • Als je je niet fit voelt of gezondheidsklachten hebt, dan kan het onderzoek op een later moment plaatsvinden. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht
  • Het is handig als je zelf wat te eten en te drinken meeneemt voor tijdens het onderzoek. Je hoeft dan geen onnodig gebruik te maken van materialen uit de praktijk
  • Was voordat je komt en als je thuis komt je handen goed. 
  • De testmaterialen die we gebruiken hoeven we niet uit te wisselen tijdens het onderzoek. Ze kunnen ook gedesinfecteerd worden.
  • We beperken het aantal mensen in de praktijkruimte. Dat betekent dat ouders niet mee naar de praktijkruimte gaan maar bij de deur afscheid nemen.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This